Dstrezzed. De regels voor winkelen zijn verruimd

De regels voor winkelen zijn verruimd. Maak nu een afspraak!

We waren al blij dat we voorzichtig weer open mochten met winkelen op afspraak. En daarom zijn we ook erg blij dat de regels nu verder verruimd zijn. Vanaf nu kunnen we acht klanten tegelijk in onze winkel helpen en adviseren. Dus wil je winkelen bij ons? Mail, app of bel ons dan. Dan plannen wij een afspraak met je in. Je kunt ons bereiken via 06 537 92 317 of (0255) 515 134. Ons e-mailadres is info@vankeulen.nl.

Nieuw merk in onze collectie: Destrezzed

We hebben een heel gaaf merk aan onze collectie toegevoegd. Destrezzed. Voortaan is het stijlvolle kledingmerk van Nederlandse bodem bij ons te vinden. De makers stellen hoge eisen aan de stoffen en materialen die ze gebruiken. Stoffen zoals wol, katoen, ribstof en linnen. Destrezzed is kleding met fundamentele waarden als sophisticated, quirky, modern style en brotherhood. Een eerbetoon aan de hedendaagse gentleman. Een eerbetoon aan mannen die met een glimlach door het leven gaan. Ben je benieuwd naar deze stijlvolle collectie? Maak dan snel een afspraak.

Voorjaarscollectie in de winkel

Het is sowieso verstandig om snel een afspraak te maken, want in de winkel hangen ook weer de voorjaarscollecties van de andere merken die we verkopen. Collecties met vrolijke prints en voorjaarskleuren als blauw, lichtblauw en groen. Dus nogmaals, hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wil je stijlvol gekleed het voorjaar in? Maak dan snel een afspraak. We zien je graag in onze winkel aan de Lange Nieuwstraat.

Patrick van Keulen. Casual & Business.