Kom zaterdag naar de PME Legend Denim Experience bij Patrick van Keulen

Kom zaterdag naar de PME Legend Denim Experience bij Patrick van Keulen

Zaterdag 1 juni organiseren wij een stoer mannenevent bij Patrick van Keulen. Dat doen wij samen met PME Legend. En het wordt smullen aanstaande zaterdag! Onder het genot van een mini Black Angus hamburger vertellen de mensen van PME Legend je alles over hun stoere kledingmerk. En dat is nog niet alles. Wanneer je voor € 250,- aan PME Legend kleding koopt, krijg je ook nog eens een boek vol legendarische American style bbq classics en een mooie houten snijplank. Ondertussen worden de hamburgers gebakken op een Kamado barbecue die we die dag van Dutch Bros Smokers uit IJmuiden mogen gebruiken.

 

Over PME Legend

 

PME Legend. American Classic. De legendarische expedities van cargopiloten en hun vliegmachines hebben het kledingmerk geïnspireerd. De cowboys van de lucht. Harde werkers die kwaliteit verwachten als het om kleding gaat. Robuuste, duurzame en functionele eigenschappen. Dat vind je terug in de designs van de PME Legend collectie. Eersteklas vakmanschap.

 

Kom je ook?

 

Kom zaterdag dus gezellig bij ons langs en maak kennis met de stoere denim van PME Legend. Wil je ook zo’n barbecueboek en houten snijplank, maar kun je niet wachten tot zaterdag?  Degene die bij ons op donderdag 30 mei of vrijdag 31 mei voor € 250,- uitgeven aan PME Legend kleding, krijgen ook zo’n boek en plank mee naar huis. We staan klaar om jou te helpen met stoere en stijlvolle kleding!

 

Patrick van Keulen. Casual & Business.