R2 AMSTERDAM

R2 Amsterdam | Menswear With a Twist

Met een shirt, colbert of trui van R2 Amsterdam krijgt je outfit nét dat extra, persoonlijke accent.

R2 Amsterdam is in 2008 opgericht en is met de jaren uitgegroeid tot een internationaal merk met verkooppunten in meer dan twintig landen. En alhoewel de iconische Shirts with a Twist nog altijd centraal staan, is ons assortiment inmiddels verrijkt met onder andere polo’s, knitwear en colberts.

With a Twist
Aandacht voor detail en afwerking is kenmerkend voor R2. Met onze ontwerpen geven we elk kledingstuk een uniek accent of verrassend detail – dat wat we bij R2 The Twist noemen. Dat kan een sprekende print zijn, een contrasterende knoop of boord, of de gestikte ‘XXX’, een verwijzing naar onze Amsterdamse thuishaven.

Kwaliteit voorop
Een goed product creëer je alleen door alle fases van het productieproces te perfectioneren: van ontwerp tot stofkeuze en van pasvorm tot afwerking. Kwaliteit staat daarbij voorop, gevolgd door een unieke toewijding aan creatieve details die je alleen bij R2 vindt.

Een creatief proces
Voor elke collectie van R2 creëren we nieuwe prints aan de hand van terugkerende thema’s: Design, Movement en Creative Classics, met een creatieve R2 twist.

Een duurzame wereld
Ook bij R2 zetten we steeds meer stappen richting duurzaamheid. Dat uit zich logischerwijs in de keuze voor duurzame materialen, zoals biologisch katoen en lyocell, maar ook in concrete verbeteringen in ons productieproces. Zo werken we met duurzaam geprinte labels en gebruiken we verpakkingsmaterialen van gerecycled plastic.

Continuïteit en betrouwbaarheid
Het succes van R2 hebben we te danken aan een gedreven team met een werkwijze die hechte relaties hoog in het vaandel heeft staan. Net als onze klanten houden wij van continuïteit en betrouwbaarheid: we werken elke collectie weer zoveel mogelijk met dezelfde leveranciers samen – met sommige al sinds de oprichting van R2 in 2008! Hierdoor ben jij als klant ook altijd verzekerd van dezelfde, hoogstaande kwaliteit en fijne pasvorm.

Filters