We zijn heel blij dat de nieuwe voorjaars- en zomercollecties van stijlvolle kledingmerken bij ons binnen zijn. De winkel hangt helemaal vol met frisse en vrolijke kleuren. Merken als Dstrezzed, Butcher of Blue, BOSS en Club of Gents hebben zeer zomerse kleding ontworpen met veel vrolijke kleuren en trendy prints. En ook merken als PME Legend, State of Art, Desoto Luxury Line en Replay hebben erg hun best gedaan. En dan hebben we het nog niet eens over de zomerjassen van Peuterey die er weer fantastisch uitzien en ook nog eens heel licht en comfortabel zijn.

 

Maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

We starten een hele mooie winactie. Want als jij tussen zaterdag 19 maart en zaterdag 2 april bij ons kleding koopt dan maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Hoe gaaf is dat? Na het winkelen lever jij je bon in en samen met de aankopen uit onze webshop loten wij een winnaar. Misschien ben jij dat wel. Kom dus snel langs!

 

 Actievoorwaarden:

 

  • Actie loopt van zaterdag 19 maart tot en met zaterdag 2 april
  • Lever je bon in en je maakt kans
  • Actie geldt ook voor aankopen in onze webshop

Koopzondag 27 maart

De collecties die we binnengekregen hebben zijn zo vrolijk en stijlvol dat we een extra koopzondag hebben ingepland om jou de kledingmerken te kunnen tonen. De koopzondag is op 27 maart van 12.00 – 17.00 uur. Zien we je dan? Ons team staat klaar om je te helpen met kledingadvies. Tot snel!

 

Patrick van Keulen. Casual & Business.