PATRICK VAN KEULEN WEER OPEN!

Je mag weer kleding bij ons uitzoeken en passen. Daar heb je lang op moeten wachten. En wij ook. Maar gelukkig kan het weer! Het moet echter wel op afspraak, maar dat is voor ons geen enkel probleem. Je kunt met ons bellen, appen of mailen. Dan plannen wij een afspraak met je in die voor jou het beste uitkomt. En het mooie is dat je het rijk daardoor bijna alleen voor jezelf hebt. Want er mogen maximaal 2 klanten tegelijk op de winkelvloer komen. Dus we hebben de tijd om jou op je wenken te bedienen met advies en stijlvolle kleding.

WINKEL HEEMSKERK GESLOTEN

Per 1 maart sluit onze winkel in Heemskerk definitief. Dat vinden we erg jammer voor onze klanten, voor ons personeel en uiteraard ook voor onszelf. Dit betekent ook dat bepaalde merken die we in Heemskerk verkochten uit ons assortiment verdwijnen. Toch hopen we onze trouwe klanten in onze winkel in IJmuiden te mogen blijven ontvangen.

AFSPRAAK MAKEN

Wil je weer bij ons komen winkelen? Dan moet je dus eerst een afspraak maken. Bel ons via 06 537 92 317 of (0255) 515 134. Ook kun je een Whatsapp naar het mobiele nummer sturen. Of je stuurt ons een e-mail via info@vankeulen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om af te spreken wanneer je langs kunt komen. Onze winkel aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden is op onze normale tijden geopend van maandag tot en met zaterdag. We zien je graag weer in onze winkel!