Cast Iron Wallet

Scoor een gratis Cast Iron Wallet

Bij aankoop van een nieuwe Cast Iron jeans krijg je zolang de voorraad strekt een wallet cadeau. Uiteraard zolang de voorraad strekt. En dat is nog niet alles. Als je nu een jeans van Cast Iron koopt maak je kans op kaarten voor El Clásico, de legendarische wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid. Dit is inclusief vliegreis en 3 hotelovernachtingen voor twee personen. Het gaat hierbij om een landelijke winactie.

 

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een Cast Iron jeans krijg je een Cast Iron Wallet, zolang de voorraad strekt.
  • De winactie voor El Clásico duurt tot en met 30 september. Je doet mee bij aankoop van een Cast Iron jeans.
  • Het is een landelijke winactie.

De nieuwe Cast Iron Shiftback jeans

De nieuwe Shiftback jeans is de perfecte basis voor stoere premium denim looks. Deze moderne tapered fit is uitgevoerd in een hoogwaardige superstretch denim met een authentieke look en feel. De combinatie van de stoere wassing en de subtiele destroy en repair marks maakt van de nieuwe Shiftback een echte musthave voor dit seizoen. Naast de signature Cast Iron branding zorgen bekende details, zoals de dubbele back pocket, de kenmerkende coin pocket en de duurzame back patch, voor de finishing touch.

 

De overige merken die je bij ons vindt

Bij Patrick van Keulen vind je veel najaars- en wintercollecties van merken van topkwaliteit. Denk daarbij aan Butcher of Blue, Cavallaro, Peuterey, Replay, BOSS, PME Legend, Dstrezzed, Rehab, Vanguard, State of Art, Club of Gents, Gardeur, Mason’s en Roy Robson. Collecties voor op je werk, bruiloften, feesten of voor in je vrije tijd.

 

Dus kom snel langs. We staan klaar om je te helpen.

 

Patrick van Keulen. Casual & Business.