Veilig thuiswinkelen met Patrick Van Keulen

Veilig thuiswinkelen met Patrick van Keulen 

Inmiddels is bij iedereen bekend dat we momenteel in een harde lockdown zijn beland. Dat is natuurlijk vervelend voor ons maar ook voor jou als klant. We kunnen ons zowaar voorstellen dat je de kerstinkopen van dit jaar heel anders had voorgesteld ten opzichte van een jaar geleden. Maar wij gaan de komende tijd de schouders eronder zetten om ervoor te zorgen dat wij alsnog aan jouw wensen kunnen voldoen.

 

Webshop

Inmiddels hebben we een webshop kunnen creëren waardoor we ook in deze tijden het winkelen bij ons kunnen garanderen.Een groot deel van onze voorraad staat inmiddels online. Je kunt zelf kiezen of je het wilt ophalen bij ons loket aan de winkel of we bezorgen het persoonlijk bij je thuis. We kunnen garanderen dat de bestellingen die geplaatst zijn voor vrijdag 24 december 15:00 uur op tijd bezorgd worden. Bij opmerkingen binnen het bestelling proces kun je aangeven of je het verpakt wilt hebben als kerstcadeau.

Mocht je nog een waardecheque hebben dan kunnen wij dit achteraf als cash back met je verrekenen. Geef dit alstublieft aan bij de opmerkingen.

Bezorgen zullen we doen na 17:00 uur. Omdat we rond deze tijd de grootste kans hebben dat de mensen thuis aanwezig zijn.

Collect loket

We zijn dagelijks voor jou aanwezig in de winkel voor vragen en bestellingen. We hebben een loket aan de deur waardoor je altijd bij ons terecht kunt voor vragen. We zullen er voor je zijn tijdens onderstaande tijden.

Maandag: 13.00 – 17:00 uur
Dinsdag – vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

cadeaubonnen

Wil je iemand stijlvolle kleding cadeau doen? Een mooi vest, shirt of overhemd? En je weet zijn maat niet? Of welke kleur hem het beste staat? Geef dan een cadeaubon! Dat zit altijd goed.

We wensen je fijne en vooral gezonde feestdagen toe!