Win een weekend cabrio rijden in een BMW Z4!

Win een weekend cabrio rijden in een BMW Z4!

Dit is toch een droom die alle mannen hebben? Rondrijden in een sportieve cabrio. Patrick van Keulen en Van Poelgeest maken dit nu een weekend lang mogelijk voor je. Iedere kopende klant die tussen dinsdag 16 mei en zaterdag 3 juni voor € 150,00 aan kleding koopt bij Van Keulen maakt kans om een weekend in deze bolide te mogen rijden. Dat wil jij toch ook?

 

BMW Z4

Dit is echt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Deze sportieve cabrio biedt talloze redenen waarom je er graag in zou willen rijden. De krachtige motor en het uitstekende weggedrag van de Z4 zorgen voor een heerlijke rijervaring, waarbij je moeiteloos over de weg zweeft. De Z4 is ook een echte blikvanger, met zijn zilveren kleur en sportieve zwarte velgen. Lekker stoer. Of je nu door de stad rijdt of over kronkelende landwegen, deze cabrio trekt zeker de aandacht. Kortom, een weekend lang rijden in een BMW Z4 cabriolet biedt jou de perfecte combinatie van elegantie en plezier. Dit is de kans om jezelf te trakteren op een onvergetelijke rijervaring in een van de meest gewilde sportauto’s van dit moment.

 

Actievoorwaarden 

  • Actie loopt van disndag 16 mei tot en met zaterdag 3 juni
  • Iedere kopende klant die minimaal € 150,- besteedt, maakt kans
  • Na zaterdag 3 juni wordt uit alle kopende klanten één winnaar gekozen. Daarna nemen we contact op met de geluksvogel

De merken die je bij ons vindt

Bij Patrick van Keulen vind je veel zomer- en voorjaarscollecties van merken van topkwaliteit. Denk daarbij aan Butcher of BlueCavallaroPeutereyReplayBOSSPME LegendDstrezzedRehabVanguardState of ArtClub of GentsGardeurCast IronMason’s en Roy Robson. Collecties voor op je werk, bruiloften, feesten of voor in je vrije tijd.

 

De BMW Z4 is de komende tijd ook bij ons te bewonderen. Hij staat er op vrijdag 19 mei, zaterdag 20 mei donderdag 25 mei, vrijdag 26 mei, zaterdag 27 mei (met Staal’s Foodfest), donderdag 1 juni, vijrdag 2 juni en zaterdag 3 juni (met De Vissenloop). Zien we je snel?

 

Patrick van Keulen. Casual & business.