Dstrezzed Event bij Patrick van Keulen

Dstrezzed Event bij Patrick van Keulen

 

Het paasweekend begint uitstekend op zaterdag 30 maart bij Patrick van Keulen. Dstrezzed komt namelijk langs. Tijdens het Dstrezzed event worden er leuke give-aways uitgedeeld. Bovendien maakt iedere kopende klant die dag kans op een Dstrezzed outfit. Dus begin je paasweekend goed en kom naar Patrick van Keulen.

 

Dstrezzed

Dstrezzed. Stijlvolle herenkleding met vier fundamentele merkwaarden. Sophisticated, quirky, modern style clash en brotherhood. De collecties zijn een eerbetoon aan de echte gentleman uit het verleden maar ook de huidige tijd. Mannen die met een glimlach door het leven gaan. Neem het leven niet te serieus. Het zijn sterke persoonlijkheden die teamwork geen vies woord vinden. Dstrezzed combineert formele kleding met vrijetijdskleding en hun eigen eigentijdse look. Een perfecte mix.

Het Nederlandse kledingmerk stelt hoge eisen aan de materialen en stoffen die ze gebruiken. Kledingstukken moeten langer meegaan dan één seizoen. Ook richt het merk zich steeds meer op duurzaamheid. De stoffen die ze gebruiken zijn met name wol, katoen, ribstof en linnen.

 

DE MERKEN DIE JE BIJ ONS VINDT

Bij Patrick van Keulen vind je veel stijlvolle collecties van merken van topkwaliteit. Denk daarbij aan Butcher of BlueCavallaroPeutereyReplayBOSSPME LegendDstrezzedRehabVanguardState of ArtClub of GentsGardeurCast IronMason’s en Roy Robson. Collecties voor op je werk, bruiloften, feesten of gewoon voor in je vrije tijd.

 

PERSOONLIJK KLEDINGADVIES

 

Patrick van Keulen is het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Op het werk, op een feest of in zijn vrije tijd. Eigentijdse herenkleding. Voor jong en oud. Vader en zoon. We geven je persoonlijk advies. Of we laten je rustig zelf winkelen. Patrick van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip. Je kunt ons vinden aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

 

Patrick van Keulen. Casual & business.