WINTERSALE  bij Patrick van Keulen

De laatste ronde van onze wintersale is ingegaan. Je krijgt bij ons nu 50% korting op de gehele wintercollectie. Dat is nog eens goed nieuws tijdens de gure februaridagen. Een lekkere warme trui nodig? Of een jas, een stijlvol overhemd of een mooi pak? Kom snel naar de winkel en scoor wat warms voor een mooie prijs. We staan klaar om je te helpen met stijlvolle kleding en advies over wat jou het beste staat.

 

De merken die je bij ons vindt

Bij Patrick van Keulen vind je veel stijlvolle collecties van merken van topkwaliteit. Denk daarbij aan Butcher of BlueCavallaroPeutereyReplayBOSSPME LegendDstrezzedRehabVanguardState of ArtClub of GentsGardeurCast IronMason’s en Roy Robson. Collecties voor op je werk, bruiloften, feesten of gewoon voor in je vrije tijd.

 

Persoonlijk kledingadvies

Patrick van Keulen is het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Op het werk, op een feest of in zijn vrije tijd. Eigentijdse herenkleding. Voor jong en oud. Vader en zoon. We geven je persoonlijk advies. Of we laten je rustig zelf winkelen. Patrick van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip. Je kunt ons vinden aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

 

Patrick van Keulen. Casual & business.