Je zit er warm bij met Patrick van Keulen

Je zit er warm bij met Patrick van Keulen

De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de winter staat voor de deur. Een mooie gelegenheid om een truienactie te starten. Ten minste, dat dachten we bij Patrick van Keulen. We willen namelijk dat jij er lekker warmpjes bij zit deze winter. Daarom vind je nu leuke kortingen bij ons op truien, vesten, hoodies en sweaters. Elke tweede trui krijg je nu voor de halve prijs. Dus kom snel langs en zet de kachel thuis maar uit. Want met Patrick van Keulen zit jij er warmpjes bij deze winter!

Actievoorwaarden

    • Tweede trui krijg je voor de halve prijs
    • De korting is geldig op het artikel met de laagste prijs
    • Truienactie loopt tot en met koopzondag 12 november
    • De actie is enkel in onze winkel geldig en niet online in onze webshop 

De merken die je bij ons vindt

Bij Patrick van Keulen vind je veel stijlvolle collecties van merken van topkwaliteit. Denk daarbij aan Butcher of BlueCavallaroPeutereyReplayBOSSPME LegendDstrezzedRehabVanguardState of ArtClub of GentsGardeurCast IronMason’s en Roy Robson. Collecties voor op je werk, bruiloften, feesten of gewoon voor in je vrije tijd.

Persoonlijk kledingadvies

Patrick van Keulen is het adres voor de man die goed voor de dag wil komen. Op het werk, op een feest of in zijn vrije tijd. Eigentijdse herenkleding. Voor jong en oud. Vader en zoon. We geven je persoonlijk advies. Of we laten je rustig zelf winkelen. Patrick van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip. Je kunt ons vinden aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

 

Patrick van Keulen. Casual & business.