KRIJG EEN BORRELBOX BIJ PATRICK VAN KEULEN

De horeca heeft het zwaar. Vanwege de coronacrisis. En dat vinden wij vervelend. Daarom proberen wij twee horecabedrijven te steunen. Want dat hebben ze hard genoeg nodig.

SHOP BIJ PATRICK VAN KEULEN EN KRIJG EEN VOUCHER VOOR EEN BORRELBOX OF STAALPLAAT

Als je nu bij ons komt winkelen, dan zie je niet alleen de nieuwe najaarscollectie die alweer even in de winkel ligt, maar krijg je bij besteding van € 250,- ook nog eens een voucher die je bij Grand Café van Ruysdael in Heemskerk of  Grand Café Staal in IJmuiden inwisselt voor korting op een borrelbox 0f een staalplaat. Lekkere borrelboxen die je kunt laten thuisbezorgen of kunt afhalen.

Zo geniet je niet alleen van je stijlvolle nieuwe kleren, maar ook nog eens van een gezellige borrel. Bovendien steun je zo horecaondernemers die het op dit moment best even kunnen gebruiken.

VEILIG WINKELEN

Dus, zien we je snel bij Patrick van Keulen in IJmuiden of Heemskerk? Uiteraard winkel je bij ons veilig en houden wij ons aan de adviezen en de richtlijnen van het RIVM. Wil je liever winkelen op afspraak? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.