VEILIG WINKELEN IN CORONATIJD BIJ PATRICK VAN KEULEN

Maandag 28 september hebben premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge tijdens hun wekelijkse persconferentie nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Het beleid is verder aangescherpt. En hoe lastig het ook is voor ondernemers, begrijpen en respecteren we de regels wel. Daarom hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR VEILIG WINKELEN IN CORONATIJD

1. We accepteren maximaal 25 klanten tegelijktijdig binnen.
2. In onze winkels in IJmuiden en Heemskerk hanteren we een deurbeleid. Met name in IJmuiden is dat goed te doen. Wij vragen u via de ingang van mannenmode binnen te komen en via de ingang van jeans naar buiten te gaan. In Heemskerk vragen wij u (omdat we daar maar één ingang hebben) elkaar te ruimte te geven en op elkaar te letten.
3. Bij binnenkomst staat een desinfectiezuil. Wij vragen u hier gebruik van te maken en uw handen schoon te maken.
4. Natuurlijk houden wij 1,5 meter afstand tot elkaar.
5. We houden de ruimte schoon en reinigen het balieoppervlak en pinapparaat na iedere transactie.
6. We hebben mondkapjes liggen voor klanten die daar graag gebruik van willen maken. Als u dat wenst dragen wij die ook in dat geval.
7. Als ons personeel griepverschijnselen heeft, dan blijven zij thuis. Wij verwachten dat ook van onze klanten.
8. Te allen tijde volgen wij de adviezen van het RIVM en de overheid op.

Gezondheid en veiligheid voorop!

Gezondheid en veiligheid staan voorop. We hopen met deze maatregelen daaraan te kunnen bijdragen. Vermijd de grote drukte in de binnensteden en kom gezellig en veilig winkelen bij Patrick van Keulen. U kunt direct voor onze deur parkeren. Wilt u liever voor of na sluitingstijd bij ons winkelen? Dat is mogelijk. Neemt u dan contact met ons op voor een afspraak.